à la carte

We vragen om uw medewerking

Door de nieuwe geldende Covid-19 maatregelen werken wij momenteel alleen nog maar met een uitgebreid 3 gangen menu en kunnen er helaas geen gerechten meer los besteld worden.

Alleen op deze manier kunnen we ons personeel werkgelegenheid blijven bieden. We hadden het ook graag anders gezien, zoals jullie normaliter van ons gewend zijn! Maar op dit moment zijn we al ontzettend blij dat we open zijn en moeten we samen het beste ervan maken.

Samen alle maatregelen nastreven, zodat we allemaal samen in een veilige en smaakvolle omgeving kunnen genieten.

Deze aanpak vraagt flexibiliteit van allen en hopen daarbij op uw begrip.

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Bekijk hier ons speciale 3 gangen menu.

Aangezien we nog maar 30 gasten mogen ontvangen, werken we voortaan in rondes van 2 uur. Van 18.00 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag middag kunt u uitgebreid genieten van ons 3 gangen menu. Het reserveren voor een specifieke plek zal, gezien de beperkte beschikbaarheid, niet gegarandeerd kunnen worden.

Door de nieuwe geldende Covid-19 maatregelen werken wij voortaan alleen nog maar met een uitgebreid 3 gangen menu en kunnen er helaas geen gerechten meer los besteld worden. Deze aanpak vraagt flexibiliteit van allen en hopen daarbij op uw begrip.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK