à la carte

Wij vragen om uw medewerking

Het reserveren van een specifieke plek zal, gezien de beperkte beschikbaarheid, niet gegarandeerd kunnen worden.

Deze aanpak vraagt flexibiliteit van allen en hopen daarbij op uw begrip.

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Heeft u wensen die afwijken van de kaart? Laat het ons gerust weten, zodat wij u hier in tegemoet kunnen komen. Wij informeren u ook graag over onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen en feesten.

Vegetarisch eten

Onze menukaart bevat diverse vegetarische gerechten. Laat u verrassen door onze vegetarische keuken en informeer naar de mogelijkheden.

Onze vegetarische gerechten zijn aangeduid met het volgende icoontje.

à la carte voorgerechten Prix de Rome

Voorgerechten

Starters

Vorspeisen

Les entrées

  • Voorgerechten
  • € 16,95Oesters 1/2 dozijn1 dozijn oesters € 29,95
  • € 13,95Rundvlees carpacciomet truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes, truffelolie en zongedroogde tomaten
  • € 16,951/2 Gegratineerde kreeftmet hofmeestersaus
  • € 16,75Rouleau van Sliptongin kataifi deeg met remouladesaus en kreeften espuma
  • € 16,95Krokant gebakken kalfszwezerikmet een crème van pastinaak, grotchampignons en truffelschuim. Specialiteit van de chef
  • € 16,00Vegetarisch gerecht van de maand
  • € 16,25Steak tartaar préparéhandgesneden van ossenhaas
  • € 16,00Zeer rijk gevulde bouillabaisseProvençaalse vissoep rijkelijk gevuld met vis
  • € 16,95Krokant gebakken kalfszwezerikmet een crème van pastinaak, grotchampignons en truffelschuim. Specialiteit van de chef
  • € 16,956 Oysters112 Oysters € 29,95
  • € 12,75Beef carpacciowith truffle mayonnaise, Parmesan cheese, rocket, pine nuts, truffle oil, and sun-dried tomatoes
  • € 14,95Vegetarian dish of the week
  • € 15,75Gravad Lax with "hofmeestersaus"
  • € 16,75Rouleau of small Sole Fishin kataifi pastry with remoulade sauce and lobster espuma
  • € 16,25Classic steak tartarehand-cut from beef fillet
  • € 16,00Richly filled bouillabaisseProvençal fish soup richly filled with fish
  • € 16,95Crispy fried sweetbreadour chef's speciality, served with a parsnip crème, cave-grown mushrooms, and truffle foam
  • € 16,95Austern 1/2 DutzendAustern 1 Dutzend € 29,95
  • € 12,75Rindercarpacciomit Trüffelmayonnaise, Parmesan, Rucola, Pinienkernen, Trüffelöl und sonnengetrockneten Tomaten
  • € 14,95Vegetarisches Gericht der Woche
  • € 15,75Gravad Lax mit "hofmeestersaus"
  • € 16,75Seezungenrouleauin Kataifi-Teig mit Remouladensauce und Hummerschaum
  • € 16,25Steak Tartare préparéRinderfilet, von Hand geschnitten
  • € 16,00Sehr reichhaltige BouillabaisseProvenzalische Fischsuppe mit hohem Fischanteil
  • € 16,95Knusprig gebratenes Kalbsbriesmit Pastinakencreme, Höhlenchampignons und Trüffelschaum. Spezialität des Küchenchefs
  • € 16,956 huîtres 12 huîtres € 29,95
  • € 12,75Carpaccio de bœufmayonnaise truffée, parmesan, roquette pignons de pin, huile de truffe et tomates séchées
  • € 14,95Le plat végétarien de la semaine
  • € 15,75Gravad Lax avec "hofmeestersaus"
  • € 16,75Rouleau de solettesen pâte kataifi avec sauce rémoulade et espuma de homard
  • € 16,25Américain préparétartare de bœuf au couteau
  • € 16,00Bouillabaisse gourmandesoupe de poisson provençale richement garnie
  • € 16,95Ris de veau croustillantscrème de panais, champignons des bois et mousse de truffe La spécialité du chef

Eventuele allergenen kunt u aangeven bij uw gastheer of gastvrouw. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Hoofdgerechten

Main dishes

Hauptspeisen

Les plats

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een gulle portie frieten. Mocht u met een groep van 6 of meer personen komen, zou u zich dan alstublieft willen beperken tot maximaal 4 verschillende gerechten per gang? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

  • Hoofdgerechten
  • € 23,50Black Angus steak Prix De Romemet seizoensgroenten en pepersaus
  • € 22,50Vangst van de dagregelmatig wisselende verse vis
  • € 24,50Bavettedit stuk Australisch rund is graan gevoerd en inmiddels een delicatesse in Frankrijk
  • € 24,50Krokant gebakken kalfszwezerikmet een crème van pastinaak, grotchampignons en truffelschuim. Specialiteit van de chef
  • € 27,50Ierse tournedos met bearnaisesausen seizoensgroenten (supplement ganzenlever € 2,50)
  • € 23,50Vegetarisch gerecht van de maand
  • € 19,75Vegetarian dish of the week
  • € 22,75Prix de Rome Black Angus steakserved with seasonal vegetables and a pepper sauce
  • € 22,75Catch of the dayfresh fish, changes on a regular basis (ask our waiting staff which fish we are serving today)
  • € 23,75Flank steakthis cut comes from Australian grain-fed beef and has become a delicacy in France
  • € 21,00Richly filled bouillabaisseProvençal fish soup richly filled with fish
  • € 24,50Crispy fried sweetbreadour chef's speciality, served with a parsnip crème, cave-grown mushrooms, and truffle foam
  • € 26,95Rib-eye 250 grams with béarnaise sauceand seasonal vegetables
  • serves 2 € 59,95Porterhouse steak (aged)for many this is the ultimate cut of beef with bone-in. Served with béarnaise sauce, fresh vegetables, and chips
  • € 27,50Turbot filletwith a champagne butter sauce
  • € 27,95Irish tournedos with béarnaise sauce(add foie gras € 2,75)
  • € 2,50Add chips and homemade mayonnaise
  • € 19,75Vegetarisches Gericht der Woche
  • € 22,75Black Angus Steak Prix De Romemit Saisongemüse und Pfeffersauce
  • € 22,75Tagesfang regelmäßig wechselndes Angebot an frischem Fisch (Fragen Sie die Bedienung nach dem Tagesangebot)
  • € 23,75Bavettedas australische Rind wird mit Getreide gefüttert und ist inzwischen eine Delikatesse in Frankreich
  • € 21,00Sehr reichhaltige BouillabaisseProvenzalische Fischsuppe mit hohem Fischanteil
  • € 24,50Knusprig gebratenes Kalbsbriesmit Pastinakencreme, Höhlenchampignons und Trüffelschaum. Spezialität des Küchenchefs
  • € 26,95Rib-Eye 250 Gramm mit Sauce Béarnaiseund Saisongemüse
  • Für 2 Personen € 59,95Côte à l'os (gereift)für viele das schönste Stück Rindfleisch (mit Knochen) Serviert mit Sauce Béarnaise, frischem Gemüse und Pommes frites
  • € 27,50Steinbuttfiletmit einer Champagnerbuttersauce
  • € 27,95Irisches Tournedos mit Sauce Béarnaise(Beilage Gänseleber € 2,75)
  • € 2,50Beilage Pommes frites mit hausgemachter Mayonnaise
  • € 19,75Le plat végétarien de la semaine
  • € 22,75Steak Black Angus façon Prix De Romelégumes de saison et sauce au poivre
  • € 22,75Pêche du jourpoisson frais du jour selon la saison (demandez à notre personnel le plat d’aujourd’hui)
  • € 23,75Bavettemorceau de bœuf australien nourri aux céréales préparé à la Française
  • € 21,00Bouillabaisse gourmande soupe de poisson provençale richement garnie de poissons et coquillages
  • € 24,50Ris de veau croustillantscrème de panais, champignons des bois et mousse de truffe La spécialité du chef
  • € 26,95Faux-filet 250 grammes sauce béarnaiseet légumes de saison
  • Pour 2 personnes € 59,95Côte à l'os (maturée)Ce que beaucoup considèrent comme le meilleur morceau du bœuf, servi avec l’os, une sauce béarnaise, des légumes frais et des frites
  • € 27,50Filet de turbotavec une sauce au beurre au champagne
  • € 27,95Tournedos irlandais et sauce béarnaise(Supplément de foie gras € 2,75)
  • € 2,50Supplément de frites et mayonnaise maison

Eventuele allergenen kunt u aangeven bij uw gastheer of gastvrouw. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

à la carte hoofdgerechten Prix de Rome
à la carte nagerechten Prix de Rome

Nagerechten

Desserts

Nachspeisen

Les desserts

  • Nagerechten
  • € 9,25Dame Blanche vanille ijs met chocolade saus, slagroom en amandel
  • € 10,50Mille-Feuillebladerdeeg, framboos en vanille
  • € 11,95Dessert van de Cheffavoriete dessert van de chef
  • € 13,50Kaasplank Prix de Romediverse soorten kazen met notenbrood
  • € 10,50Dame Blanche vanilla ice cream with chocolate sauce, whipped cream, and almonds
  • € 10,95Go Nuts hazelnut, yuzu, amaretto and sorbet of cherries
  • € 11,25Mille-Feuillepuff pastry, fresh fruit and ice cream
  • € 12,75Dessert from the Cheffavorite dessert from the chef
  • € 13,50Prix de Rome cheesesvariety of cheeses served with nut bread
  • € 10,50Dame BlancheVanilleeis mit Schokoladensauce, Schlagsahne und Mandeln
  • € 10,95Go Nuts Haselnuss, Yuzu, Amaretto und Sorbet von Kirschen
  • € 11,25Mille-FeuilleBlätterteig, frisches Obst und Eis
  • € 12,75Dessert vom KüchenchefLieblingsdessert vom Küchenchef
  • € 13,50Käse Prix de Romeverschiedene Käsesorten mit Nussbrot
  • € 10,50Dame Blancheglace vanille, sauce au chocolat, crème fraîche et amandes
  • € 10,95Go Nuts noisette, yuzu, amaretto et sorbet de cerises
  • € 11,25Millefeuillepâte feuilletée, fruits frais et glace
  • € 12,75Dessert du chefdessert préféré du chef
  • € 13,50Les fromages Prix de Romeassortiment de fromages avec pain aux noix

Eventuele allergenen kunt u aangeven bij uw gastheer of gastvrouw. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

à la carte voorgerechten Prix de Rome
Prix de Rome bekroond met Michelin Bib Gourmand 2021

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK