à la carte

Prix de Rome is een à la cart restaurant. De prijzen vanaf € 29,50

Alle gerechten die chef Wouter Houten voor u klaar maakt zijn huisgemaakt. Het enige wat in onze keuken momenteel niet zelf gemaakt wordt is het brood en de frieten. Bij ons in de keuken komt er niks binnen kant en klaar uit een pakje. Wij trekken nog ouderwets onze bouillons, Jus de veau. Dit is ook terug te proeven in onze gerechten.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
Heeft u wensen afwijkend van de kaart? Laat het ons weten en wij proberen u hierin tegemoet te komen. Informeer gerust naar onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen of feesten.


Gerechten

Voorgerechten

TASTY TOM TOMAAT GEMARINEERD  Vegetarisch
met parmazaanschuim en basilicumolie
€10,50
RUNDVLEES CARPACCIO
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes, truffelolie en zongedroogde tomaten
€10,75
SALADE PRIX DE ROME  Vegetarisch
met een valdieu kaasje, groot € 16,95
€11,95
GRAVAD LAX MET HOFMEESTERSAUS
Scandinavisch gerecht met zalm
€12,95

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden rijkelijk begeleid door frieten.
Voor groepjes van 6 personen of meer, gelieve u te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Bedankt voor uw begrip!

SALADE PRIX DE ROME  Vegetarisch
met een valdieu kaasje hoofdgerecht
€16,95
LINZEN MET BHAJI (gerecht uit India) Vegetarisch
yoghurtcrème en zoetzure structuren
€19,50
BLACK ANGUS STEAK PRIX DE ROME
met seizoengroenten en pepersaus
€19,95
VANGST VAN DE WEEK
zie het krijtbord, regelmatige wisselende verse vis
€19,95
BAVETTE
dit stuk Australisch rund graangevoerd en inmiddels een delicatesse in Frankrijk
€21,75
ZEER RIJK GEVULDE BOUILLABAISSE
provençaalse vissoep rijkelijk gevuld met vis geserveerd met brood en rouille
€20,50

Nagerechten

TIRAMISU €7,50
FRUIT TRIFFLE €8,50
DAME BLANCHE €8,95