menu

Prix de Rome is een à la cart restaurant. Naast onze menukaart bereiden we ook dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Deze menu’s wisselen bijna dagelijks en staan vermeld op het krijtbord. De prijzen vanaf € 29,50.

Alle gerechten die chef Wouter Houten voor u klaar maakt zijn huisgemaakt. Het enige wat in onze keuken momenteel niet zelf gemaakt wordt is het brood en de frieten. Bij ons in de keuken komt er niks binnen kant en klaar uit een pakje. Wij trekken nog ouderwets onze bouillons, Jus de veau. Dit is ook terug te proeven in onze gerechten.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
Heeft u wensen afwijkend van de kaart? Laat het ons weten en wij proberen u hierin tegemoet te komen. Informeer gerust naar onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen of feesten.


 

Menu Prix de Rome
3 gangen vanaf € 29,50

 

Voorgerechten

Soep van zoete aardappel en limoen
Stoof van Edelhert met grotchampignons uit Kanne
Tartaar van Dorade met dashi bouillon en mierikswortel crème (+ € 3,50)
Terrine van ganzenlever (zorg gefokt) gekonfijte kwartelboutjes, appel en bieten (+ € 5,-)

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden rijkelijk begeleid door frieten.

Kalfswang met portsaus
Vangst van de dag met seizoensgroenten en een vissaus
Black Angus met seizoensgroenten en pepersaus (+ € 2,50
Zeetong á la meuniére (+ € 10,00)

Nagerechten

Tiramisu met hazelnoot-cappuccino ijs
Diverse soorten kaas
Mille-feuille (bladerdeeg, appel en kaneelijs) (+ € 2,00)
Chocolade moelleux (met kokos en ananas) (+ € 3,50)