menu

Prix de Rome is een à la cart restaurant. Naast onze menukaart bereiden we ook dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Deze menu’s wisselen bijna dagelijks en staan vermeld op het krijtbord. De prijzen vanaf € 29,50.

Alle gerechten die chef Wouter Houten voor u klaar maakt zijn huisgemaakt. Het enige wat in onze keuken momenteel niet zelf gemaakt wordt is het brood en de frieten. Bij ons in de keuken komt er niks binnen kant en klaar uit een pakje. Wij trekken nog ouderwets onze bouillons, Jus de veau. Dit is ook terug te proeven in onze gerechten.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
Heeft u wensen afwijkend van de kaart? Laat het ons weten en wij proberen u hierin tegemoet te komen. Informeer gerust naar onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen of feesten.


Menu Prix de Rome
3 gangen vanaf € 29,50

Voorgerechten

Soep van schelpdieren
Pulled pork op een crostini met een crème van peppadew en geschaafde ganzenlever
Yellowfin tonijn met een sorbet van yuzu en lavendel (+ € 2,50)
Gamba’s gebakken in knoflook olie en aïoli (+ € 4,-)

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden rijkelijk begeleid door frieten.

Black Angus met seizoensgroenten en pepersaus
Vangst van de dag = iedere dag verse vis 
met langoustine saus
Eendenborstfilet met een saus van gewelde kersen (+ € 2,50
Tarbotfilet met Beurre Noisette (+ € 7,50)

Nagerechten

Brownie met structuren van framboos
Kaas van ’t Rommedoeke
Verse Aardbeien met Champagne sabayon (+ € 2,50)
Dessert van de chef
verschillende structuren van passievrucht en mango (+ € 4,50)