menu

Prix de Rome is een à la cart restaurant. Naast onze menukaart bereiden we ook dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Deze menu’s wisselen bijna dagelijks en staan vermeld op het krijtbord. De prijzen vanaf € 29,50.

Alle gerechten die chef Wouter Houten voor u klaar maakt zijn huisgemaakt. Het enige wat in onze keuken momenteel niet zelf gemaakt wordt is het brood en de frieten. Bij ons in de keuken komt er niks binnen kant en klaar uit een pakje. Wij trekken nog ouderwets onze bouillons, Jus de veau. Dit is ook terug te proeven in onze gerechten.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
Heeft u wensen afwijkend van de kaart? Laat het ons weten en wij proberen u hierin tegemoet te komen. Informeer gerust naar onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen of feesten.


Menu Prix de Rome
3 gangen vanaf € 29,50

Voorgerechten

Aspergesoep
Zeebaars tartaar met kervel en een hollandaise schuim
Limburgse asperges met gedroogde ham,
krullen van ganzenlever (zorg gefokt) en oma’s eier crème
(+ € 2,50)
Noordzeekrab met gemarineerde asperges in zoet zuur en een schuim van krielaardappeltjes (+ € 2,50)

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden rijkelijk begeleid door frieten.

Black Angus met seizoensgroenten en pepersaus
Gevulde Scholfilet op een mousseline van la ratte aardappel en vissaus
Zacht gegaard lam met asperges en zoete zwarte look jus (+ € 3,-
Zeetong met ravigote saus (+ € 10,-)

Nagerechten

Verse aardbeien met sabayon
Kaas van ’t Rommedoeke
Triffle van kersen en merengue (+ € 2,50)
Dessert van de chef
Rabarber met structuren van witte chocolade en pistache (+ € 4,-)