Prix de Rome serveert aparte gerechten,
voor een eerlijke prijs.

Chefkok

Handtekening Wouter Houten
Gerecht 1
Gerecht 2

Onze Gerechten

Onze chef-kok Wouter en zijn team bereiden alle gerechten helemaal zelf.

Bij ons komt er niets kant-en-klaar uit een pakje. Van onze ouderwets getrokken bouillons tot onze jus de veau: wij maken alles helemaal zelf, met alleen maar verse ingrediënten en producten.

En dat proeft u terug in onze gerechten!

ONZE GASTVROUW
EN DE CHEFKOK

Gastvrouw Safiere Henkes en chef-kok Wouter Houten vormen samen een geweldig team, dat kan bogen op jarenlange ervaring uit diverse horecasegmenten.

Bij Prix de Rome zijn ze helemaal in hun element. Met elke nieuwe verandering, zoals de nieuwe keuken, verwezenlijken ze weer een stukje van hun ultieme droom.

 
historie team Prix de Rome
Chef Wouter Houten
Gastvrouw Safiere Henkes

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK