seizoensgebonden heerlijkheden

Menu Prix de Rome

Prix de Rome is een à-la-carte-restaurant. Naast onze menukaart bieden we dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Dit menu wisselt regelmatig en is verkrijgbaar vanaf € 31,75

Alle gerechten die onze chef Wouter Houten en zijn team voor u bereiden zijn volledig huisgemaakt. Van onze ouderwets getrokken bouillons tot onze jus de veau: wij maken alles helemaal zelf, met alleen maar verse ingrediënten en producten. En dat proeft u.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Heeft u wensen die afwijken van de kaart? Laat het ons gerust weten, zodat wij u hier in tegemoet kunnen komen. Wij informeren u ook graag over onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen en feesten.

Vegetarisch eten

Op onze menukaart staan diverse vegetarische gerechten. We verblijden u graag met onze vegetarische keuken. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Onze vegetarische gerechten zijn aangeduid met het volgende icoontje.

Menu Prix de Rome

Voorgerechten

Starters

Vorspeisen

Les entrées

3 gangen vanaf € 31,50

Three-course menu from € 31,50

3 Gänge ab 31,50 €

3 services à partir de 31,50 €

  • Voorgerechten NL
  • Voorgerechten EN
  • Voorgerechten DE
  • Voorgerechten FR
  • Marsala soep met coquilles
  • Rouleau van Sliptong in kataifi deeg met remouladesaus en kreeften espuma
  • + € 1,75Tartaar van Makreel met zacht gegaarde langoustine en Royal Belgian Caviar Osietra
  • + € 1,75Pate negra ( extra gerijpt) met ganzenlever en groene asperges
  • Masala soup with scallops
  • Rouleau of small Sole Fish in kataifi pastry with remoulade sauce and lobster espuma
  • + € 1,75Tartare of Mackerel with slow-cooked langoustine and Royal Belgian Caviar Osietra
  • + € 1,75Pata negra (extra ripe) with goose liver and green asparagus
  • Marsala-Suppe mit Jakobsmuscheln
  • Seezungenrouleau in Kataifi-Teig mit Remouladensauce und Hummerschaum
  • + € 1,75Makrelentartar mit sanft gegarter Languste und Royal Belgian Caviar Osietra
  • + € 1,75Pate Negra (extra gereift) mit Foie Gras und grünem Spargel
  • Soupe Marsala aux pétoncles
  • Rouleau de solettes en pâte kataifi avec sauce rémoulade et espuma de homard
  • + € 1,75Tartare de maquereau avec langoustine lentement cuite et Caviar Osietra Royal Belgian
  • + € 1,75Pata negra (très affiné) avec foie gras et asperges vertes

Hoofdgerechten

Main dishes

Hauptspeisen

Les plats

  • Lamsrump met portsaus en seizoensgroenten
  • Vangst van de dag met seizoensgroenten
  • + € 1,75Black Angus met pepersaus
  • + € 1,75Zeeduivelfilet met gelakeerd buikspek en een tuinkruiden beurre blanc saus
  • Lamb rump with port sauce and seasonal vegetables
  • Catch of the day with seasonal vegetables
  • + € 1,75Black Angus steak with pepper sauce
  • + € 1,75Monkfish fillet with lacquered pork belly and a beurre blanc sauce with herbs
  • Lamms-Rumpsteak mit Portwein-Sauce und Gemüse der Saison
  • Fang des Tages mit Gemüse der Saison
  • + € 1,75Black Angus mit Pfeffersoße
  • + € 1,75Seeteufelfilet mit lackiertem Schweinebauch und einer Beurre-Blanc-Sauce mit Gartenkräutern
  • Romsteak d’agneau avec sauce au porto et légumes de saison
  • Pêche du jour avec légumes de saison
  • + € 1,75Black Angus, sauce au poivre
  • + € 1,75Lotte de mer avec lard de poitrine laqué et sauce au beurre blanc et aux fines herbes

Nagerechten

Desserts

Nachspeisen

Les desserts

  • Tiramisu met Hazelnoot cappuccino ijs
  • Diverse kaas soorten
  • + € 1,75Millefeuille met framboos en vanille
  • + € 1,75Munt van “Prix de Rome“Mango, Chocolade, Citrus


  • € 2,00 per 1 gramRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Tiramisu with Hazelnut cappuccino ice cream
  • Variety of cheeses
  • + € 1,75Raspberry and vanilla millefeuille
  • + € 1,75‘Prix de Rome’ coinMango, Chocolate, Citrus


  • € 2,00 per 1 gramRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Tiramisu mit Haselnuss-Cappuccino-Eis
  • Verschiedene Käsesorten
  • + € 1,75Millefeuille mit Himbeeren und Vanille
  • + € 1,75Münze „Prix de Rome“Mango, Schokolade, Zitrusfrüchte


  • € 2,00 pro 1 GrammRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Tiramisu avec glace au capuccino et noisettes
  • Assortiment de fromages
  • + € 1,75Millefeuille avec framboises et vanille
  • + € 1,75La pièce « Prix de Rome »mangue, chocolat, agrumes


  • € 2,00 par grammeRoyal Belgian Caviar Osietra
Menu Prix de Rome

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK