seizoensgebonden heerlijkheden

Menu Prix de Rome

Prix de Rome is een à-la-carte-restaurant. Naast onze menukaart bieden we dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Dit menu wisselt regelmatig en is verkrijgbaar vanaf € 33,50

Alle gerechten die onze chef Wouter Houten en zijn team voor u bereiden zijn volledig huisgemaakt. Van onze ouderwets getrokken bouillons tot onze jus de veau: wij maken alles helemaal zelf, met alleen maar verse ingrediënten en producten. En dat proeft u.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Heeft u wensen die afwijken van de kaart? Laat het ons gerust weten, zodat wij u hier in tegemoet kunnen komen. Wij informeren u ook graag over onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen en feesten.

Vegetarisch eten

Op onze menukaart staan diverse vegetarische gerechten. We verblijden u graag met onze vegetarische keuken. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Onze vegetarische gerechten zijn aangeduid met het volgende icoontje.

Menu Prix de Rome

Voorgerechten

Starters

Vorspeisen

Les entrées

3 gangen vanaf € 33,50

Three-course menu from € 33,50

3 Gänge ab 33,50 €

3 services à partir de 33,50 €

  • Voorgerechten NL
  • Voorgerechten EN
  • Voorgerechten DE
  • Voorgerechten FR
  • Pulled pork met een crème van peppadew, bosui en geschaafde ganzenlever
  • Noordzeekrab met een bitterbal van scampi, mango en basilicum crème
  • + € 2,50Carpaccio van reebok met tuinkruidenpesto
  • + € 2,50Gemarineerde yellow fin tonijn met avocado, een crunch van shiso nori en kaviaar
  • Pulled pork with a cream of peppadew, spring onion and shaved foie gras
  • North Sea crab with a "bitterbal" of scampi, mango and basil cream
  • + € 2,50Roebok carpaccio with garden herb pesto
  • + € 2,50Marinated yellow fin tuna with avocado, a crunch of shiso nori and caviar
  • Pulled Pork mit einer Peppadew-Creme, Frühlingszwiebeln und rasierter Foie Gras
  • Nordseekrabbe mit einem "Bitterbal" aus Scampi, Mango und Basilikumcreme
  • + € 2,50Roebok Carpaccio mit Gartenkräuterpesto
  • + € 2,50Marinierter Gelbflossenthunfisch mit Avocado, einem Crunch aus Shiso Nori und Kaviar
  • Porc effiloché à la crème de peppadew, ciboule et foie gras rasé
  • Crabe des mers du Nord avec une "bitterbal" de scampis, mangue et crème de basilic
  • + € 2,50Carpaccio Reebok au pesto d'herbes de jardin
  • + € 2,50Thon albacore mariné avec avocat, un croquant de shiso nori et de caviar

Hoofdgerechten

Main dishes

Hauptspeisen

Les plats

  • Eendenborstfilet met sinaasappelsaus en seizoensgroenten
  • Vangst van de dag met seizoensgroenten
  • + € 2,50Black Angus met pepersaus
  • + € 7,50Tarbotfilet met champagne botersaus
  • Duck breast fillet with orange sauce and seasonal vegetables
  • Catch of the day with seasonal vegetables
  • + € 2,50Black Angus steak with pepper sauce
  • + € 7,50Turbot fillet with a champagne butter sauce
  • Entenbrustfilet mit Orangensauce und Gemüse der Saison
  • Fang des Tages mit Gemüse der Saison
  • + € 2,50Black Angus mit Pfeffersoße
  • + € 7,50Steinbuttfilet mit einer Champagnerbuttersauce
  • Filet de magret de canard avec sauce orange et légumes de saison
  • Pêche du jour avec légumes de saison
  • + € 2,50Black Angus, sauce au poivre
  • + € 7,50Filet de turbot avec une sauce au beurre au champagne

Nagerechten

Desserts

Nachspeisen

Les desserts

  • Aardbeien Romanoff
  • Diverse kaas soorten
  • + € 2,50Harde Wener taartje met vanille crème, pruimen en merengue
  • + € 2,50Dessert van de chefChocolade structuren en passievrucht


  • € 2,25 per 1 gramRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Strawberries Romanoff
  • Variety of cheeses
  • + € 2,50Cripsy "Harde Wener" tart with vanilla cream, plums and merengue
  • + € 2,50Dessert from the ChefChocolate structures and passion fruit


  • € 2,25 per 1 gramRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Erdbeeren Romanoff
  • Verschiedene Käsesorten
  • + € 2,50Knusperige "Harde Wener" Kuchen mit Vanillecreme, Pflaumen und Merengue
  • + € 2,50Dessert vom KüchenchefSchokoladenstrukturen und Passionsfrucht


  • € 2,25 pro 1 GrammRoyal Belgian Caviar Osietra
  • Fraises Romanoff
  • Assortiment de fromages
  • + € 2,50Pâte brisée Tartelette avec crème vanille, prune et merengue
  • + € 2,50Dessert du chefStructures chocolat aux fruit de la passion


  • € 2,25 par grammeRoyal Belgian Caviar Osietra
Menu Prix de Rome

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK