seizoensgebonden heerlijkheden

Menu Prix de Rome

Prix de Rome is een à-la-carte-restaurant. Naast onze menukaart bieden we dagelijks seizoensgebonden heerlijkheden aan. Dit menu wisselt regelmatig en is verkrijgbaar vanaf € 33,50

Alle gerechten die onze chef Wouter Houten en zijn team voor u bereiden zijn volledig huisgemaakt. Van onze ouderwets getrokken bouillons tot onze jus de veau: wij maken alles helemaal zelf, met alleen maar verse ingrediënten en producten. En dat proeft u.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Heeft u wensen die afwijken van de kaart? Laat het ons gerust weten, zodat wij u hier in tegemoet kunnen komen. Wij informeren u ook graag over onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen en feesten.

Vegetarisch eten

Op onze menukaart staan diverse vegetarische gerechten. We verblijden u graag met onze vegetarische keuken. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Onze vegetarische gerechten zijn aangeduid met het volgende icoontje.

Menu Prix de Rome

Voorgerechten

Starters

Vorspeisen

Les entrées

3 gangen vanaf € 33,50

Three-course menu from € 33,50

3 Gänge ab 33,50 €

3 services à partir de 33,50 €

  • Voorgerechten NL
  • Voorgerechten EN
  • Voorgerechten DE
  • Voorgerechten FR
  • Pulled pork met een crème van peppadew, bosui en geschaafde ganzenlever
  • Coquilles met avocado, bloemkool en venkel
  • + € 2,50Terrine van ganzenlever met briochebrood, compote van appel en 12,5 jaar oude Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Kreeft met Hollandse garnalen, Cavallion meloen en yuzu schuim
  • Pulled pork with a cream of peppadew, spring onion and shaved foie gras
  • Scallops with avocado, cauliflower and fennel
  • + € 2,50Foie gras terrine with brioche bread, apple compote and 12.5 year old Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Lobster with Dutch shrimps, Cavaillon melon and yuzu foam
  • Pulled Pork mit einer Peppadew-Creme, Frühlingszwiebeln und rasierter Foie Gras
  • Jakobsmuscheln mit Avocado, Blumenkohl und Fenchel
  • + € 2,50Foie Gras Terrine mit Briochebrot, Apfelkompott und 12,5 Jahre altem Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Hummer mit holländischen Garnelen, Cavaillon-Melone und Yuzu-Schaum
  • Porc effiloché à la crème de peppadew, ciboule et foie gras rasé
  • Pétoncles à l'avocat, chou-fleur et fenouil
  • + € 2,50Terrine de foie gras avec pain brioché, compote de pommes et Aceto Balsamico 12,5 ans (di Modena)
  • + € 2,50Homard aux crevettes hollandaises, melon Cavaillon et mousse de yuzu

Hoofdgerechten

Main dishes

Hauptspeisen

Les plats

  • Black Angus met pepersaus
  • Vangst van de dag met seizoensgroenten
  • + € 4,50Anjou duif met spitskool en portsausDe Anjou duif wordt op de meest diervriendelijke en duurzame manier gefokt. De duiven worden echt verwend en hebben een zeer goed leven gehad.
  • + € 7,50Tarbotfilet met champagne botersaus
  • Black Angus steak with pepper sauce
  • Catch of the day with seasonal vegetables
  • + € 4,50Anjou pigeon with oxheart cabbage and port sauceThe Anjou pigeon is bred in the most animal-friendly and sustainable way. The pigeons are really spoiled and have had a very good life.
  • + € 7,50Turbot fillet with a champagne butter sauce
  • Black Angus mit Pfeffersoße
  • Fang des Tages mit Gemüse der Saison
  • + € 4,50Anjou-Taube mit Ochsenherzkohl und Portwein-SaucesDie Anjou-Taube wird auf tierfreundlichste und nachhaltigste Weise gezüchtet. Die Tauben sind wirklich verwöhnt und hatten ein sehr gutes Leben.
  • + € 7,50Steinbuttfilet mit einer Champagnerbuttersauce
  • Black Angus, sauce au poivre
  • Pêche du jour avec légumes de saison
  • + € 4,50Pigeon d'Anjou au chou coeur de boeuf et sauce au portoLe pigeon d'Anjou est élevé de la manière la plus respectueuse des animaux et la plus durable. Les pigeons sont vraiment gâtés et ont eu une très belle vie.
  • + € 7,50Filet de turbot avec une sauce au beurre au champagne

Nagerechten

Desserts

Nachspeisen

Les desserts

  • Go Nuts hazelnoot, yuzu, amaretto en sorbet van kersen
  • Diverse kaas soorten
  • + € 2,50Mille-Feuillebladerdeeg, vers fruit en ijs
  • + € 2,50Dessert van de chef
  • Go Nuts hazelnut, yuzu, amaretto and sorbet of cherries
  • Variety of cheeses
  • + € 2,50Mille-Feuillepuff pastry, fresh fruit and ice cream
  • + € 2,50Dessert from the Chef
  • Go Nuts Haselnuss, Yuzu, Amaretto und Sorbet von Kirschen
  • Verschiedene Käsesorten
  • + € 2,50Mille-FeuilleBlätterteig, frisches Obst und Eis
  • + € 2,50Dessert vom Küchenchef
  • Go Nuts noisette, yuzu, amaretto et sorbet de cerises
  • Assortiment de fromages
  • + € 2,50Millefeuillepâte feuilletée, fruits frais et glace
  • + € 2,50Dessert du chef
Menu Prix de Rome

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK