seizoensgebonden heerlijkheden

We vragen om uw medewerking

Door de nieuwe geldende Covid-19 maatregelen werken wij momenteel alleen nog maar met een uitgebreid 3 gangen menu en kunnen er helaas geen gerechten meer los besteld worden.

Alleen op deze manier kunnen we ons personeel werkgelegenheid blijven bieden. We hadden het ook graag anders gezien, zoals jullie normaliter van ons gewend zijn! Maar op dit moment zijn we al ontzettend blij dat we open zijn en moeten we samen het beste ervan maken.

Samen alle maatregelen nastreven, zodat we allemaal samen in een veilige en smaakvolle omgeving kunnen genieten.

Deze aanpak vraagt flexibiliteit van allen en hopen daarbij op uw begrip.

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Heeft u wensen die afwijken van de kaart? Laat het ons gerust weten, zodat wij u hier in tegemoet kunnen komen. Wij informeren u ook graag over onze groepsmogelijkheden voor lunch, diner, koffietafels, vergaderingen en feesten.

Vegetarisch eten

Op aanvraag een geheel vegetarisch menu

Menu Prix de Rome

Voorgerechten

Starters

Vorspeisen

Les entrées

3 gangen vanaf € 34,95

Three-course menu from € 34,95

3 Gänge ab 34,95 €

3 services à partir de 34,95 €

  • Voorgerechten NL
  • Voorgerechten EN
  • Voorgerechten DE
  • Voorgerechten FR
  • Pulled porkmet een crème van peppadew en geschaafde ganzenlever
  • Coquillesmet avocado crème, bloemkool en venkel in tempura
  • + € 2,50Rouleau van Sliptongin kataifi deeg
  • + € 2,50Terrine van ganzenlever met briochebrood, compote van appel en 12,5 jaar oude Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Kreeft met Hollandse garnalenen Cavallion meloen
  • + € 3,50Zeer rijk gevulde bouillabaisse
  • Pulled porkwith a cream of peppadew and shaved foie gras
  • Scallops with avocado, cauliflower and fennel in tempura
  • + € 2,50Rouleau of small Sole Fishin kataifi pastry
  • + € 2,50Foie gras terrine with brioche bread, apple compote and 12.5 year old Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Lobster with Dutch shrimpsand Cavaillon melon
  • + € 3,50Richly filled bouillabaisse
  • Pulled Pork mit einer Peppadew-Creme und rasierter Foie Gras
  • Jakobsmuschelnmit Avocado, Blumenkohl und Fenchel im Tempura
  • + € 2,50Seezungenrouleauin Kataifi-Teig
  • + € 2,50Foie Gras Terrine mit Briochebrot, Apfelkompott und 12,5 Jahre altem Aceto Balsamico (di Modena)
  • + € 2,50Hummer mit holländischen Garnelenund Cavaillon-Melone
  • + € 3,50Sehr reichhaltige Bouillabaisse
  • Porc effiloché à la crème de peppadew et foie gras rasé
  • Pétoncles à l'avocat, chou-fleur et fenouil en tempura
  • + € 2,50Rouleau de solettesen pâte kataifi
  • + € 2,50Terrine de foie grasavec pain brioché, compote de pommes et Aceto Balsamico 12,5 ans (di Modena)
  • + € 2,50Homard aux crevettes hollandaiseset melon Cavaillon
  • + € 3,50Bouillabaisse gourmande

Hoofdgerechten

Main dishes

Hauptspeisen

Les plats

  • Black Angus Steakmet pepersaus
  • Vangst van de dagmet seizoensgroenten
  • + € 2,50Bavettemet madeira-jus
  • + € 4,50Anjou duifmet spitskool en portsaus
  • + € 7,50Krokant gebakken kalfszwezerik
  • + € 7,50Ierse tournedos met bearnaisesaus
  • Black Angus Steakwith pepper sauce
  • Catch of the daywith seasonal vegetables
  • + € 2,50Flank steakwith madeira sauce
  • + € 4,50Anjou pigeonwith oxheart cabbage and port sauce
  • + € 7,50Crispy fried sweetbread
  • + € 7,50Irish tournedoswith béarnaise sauce
  • Black Angus Steakmit Pfeffersoße
  • Fang des Tagesmit Gemüse der Saison
  • + € 2,50Bavettemit Madeira-Sauce
  • + € 4,50Anjou-Taubemit Ochsenherzkohl und Portwein-Sauces
  • + € 7,50Knusprig gebratenes Kalbsbries
  • + € 7,50Irisches Tournedosmit Sauce Béarnaise
  • Black Angus Steaksauce au poivre
  • Pêche du jouravec légumes de saison
  • + € 2,50Bavetteavec sauce madère
  • + € 4,50Pigeon d'Anjouau chou coeur de boeuf et sauce au porto
  • + € 7,50Ris de veau croustillants
  • + € 7,50Tournedos irlandaiset sauce béarnaise

Nagerechten

Desserts

Nachspeisen

Les desserts

  • Go Nuts hazelnoot, yuzu, amaretto en yoghurt-ijs
  • Diverse soorten kaas
  • + € 1,50Dame Blanche op onze wijze
  • + € 2,50Mille-Feuillebladerdeeg, vers fruit en ijs
  • + € 2,50Dessert van de chefChocolade structuren met ijs
  • Go Nuts hazelnut, yuzu, amaretto and yoghurt ice-cream
  • Variety of cheeses
  • + € 1,50Dame Blanche In our own way
  • + € 2,50Mille-Feuillepuff pastry, fresh fruit and ice cream
  • + € 2,50Dessert from the ChefChocolate structures with ice cream
  • Go Nuts Haselnuss, Yuzu, Amaretto und Joghurteis
  • Verschiedene Käsesorten
  • + € 1,50Dame Blanche Auf unsere Weise
  • + € 2,50Mille-FeuilleBlätterteig, frisches Obst und Eis
  • + € 2,50Dessert vom KüchenchefSchokoladenstrukturen mit Eis
  • Go Nuts noisette, yuzu, amaretto et glace au yaourt
  • Assortiment de fromages
  • + € 1,50Dame Blanche à notre façon
  • + € 2,50Millefeuillepâte feuilletée, fruits frais et glace
  • + € 2,50Dessert du chefStructures de chocolat avec glace
Menu Prix de Rome

Aangezien we nog maar 30 gasten mogen ontvangen, werken we voortaan in rondes van 2 uur. Van 18.00 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag middag kunt u uitgebreid genieten van ons 3 gangen menu. Het reserveren voor een specifieke plek zal, gezien de beperkte beschikbaarheid, niet gegarandeerd kunnen worden.

Door de nieuwe geldende Covid-19 maatregelen werken wij voortaan alleen nog maar met een uitgebreid 3 gangen menu en kunnen er helaas geen gerechten meer los besteld worden. Deze aanpak vraagt flexibiliteit van allen en hopen daarbij op uw begrip.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze privacybeleid pagina. OK